Mobile Menu

Tietosuoja sopimuksen

Plus500:n tietosuojalausunto
Yksityisyyden suojaaminen ja asiakkaiden sekä verkkosivustomme vierailijoiden henkilökohtaisten ja taloudellisten tietojen turvaaminen on toiminnassamme etusijalla. Seuraava tietosuojalausunto selittää miten Plus500 kerää ja suojaa henkilökohtaisia tietojasi. "Plus500" tarkoittaa tässä tietosuojalausunnossa kaikkia Plus500 yhtiöitä ja divisioonia, Plus500.com mukaan luettuna.
Avaamalla Plus500-tilin tai käyttämällä Plus500:n verkkosivuja, annat suostumuksesi siihen, että Plus500 voi tallentaa ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi tässä tietosuojalausunnossa selitetyllä tavalla.

Henkilökohtaisten tietojen keruu
Keräämme tietoja, joita tarvitaan tilin avaamiseen, liiketoiminnan tehokkaaseen hoitamiseen ja yksityisyytesi suojelemiseen. Käytämme kerättyjä tietoja voidaksemme arvioida tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.
Keräämme sinulta suoraan viestintää varten tarvittavat tiedot, kuten nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisäksi keräämme lain edellyttämät tiedot varmistaaksemme henkilöllisyytesi, kuten sosiaaliturvatunnus, passin numero tai Y-tunnus. Keräämme myös tiliä avattaessa demografisia tietoja, kuten sukupuoli, syntymäaika, ammatti ja työsuhteen laatu. Viranomaisemme vaativat meitä myös arvioimaan kaupankäyntiä koskevan kokemuksen, likimääräiset vuosittaiset tulot sekä käytettävissä olevan riskipääoman ja nettovarallisuuden määrän, kaikki tarkoituksena arvioida taloudellinen asemasi.
Saamme suurimman osan keräämistämme tiedoista suoraan sinulta. Saamme sinulta tietoja kun laadit hakemuksen tilinavauksesta ja toimitat siihen liittyvät asiakirjat, käymällä kauppaa, lähettämällä meille sähköpostia tai vastatessasi mainoksiin tai erikoistarjouksiin. Hankimme tietoja myös (1) seuraamalla sivustomme käyttöä ja (2) tarjoamalla tuotteita ja palveluksia käyttöösi. Näiden tietojen ansiosta voimme tarjota sinulle tuotteita ja palveluita, joiden arvioimme kiinnostavan sinua.
Keräämme välillisesti sellaisia sinua koskevia tietoja kuten IP-osoite (Internet Protocol), selaimen tyyppi, käyttöjärjestelmä, Internet-palveluntarjoaja (ISP - Internet Service Provider), aikaleimat, syötetyt tapahtumat ja napsautetut bannerimainokset. Teemme tämän evästeiden avulla, Web-palvelimelta lähetettävien pienten tekstitiedostojen avulla, jotka tallentaa tietokoneellesi. Evästeet auttavat meitä tuntemaan sinut paremmin. Saamme niistä operatiivisia tietoja voidaksemme avustaa sivustomme käyttöä ja parantaaksemme sen navigointia ja käytettävyyttä.

Henkilökohtaisten tietojen käyttö
Plus500 voi käyttää sinusta kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi ja yhteystietojesi varmistamiseen. Saatamme myös käyttää tietoja kaupankäyntitilisi avaamiseen ja hoitoon, tilinumeron ja salasanan antamiseen, tilitapahtumiesi päivittämiseen, sekä pitääksemme sinut ajan tasalla tilitietojesi suhteen. Näiden tietojen avulla voimme kehittää tarjoamiamme palveluita, räätälöidä selailutapaasi ja ilmoittaa muista tuotteista, palveluista tai erikoistarjouksista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.
Plus500 säilyttää tietosi, jos suljet tilisi. Tietojasi käytetään kuitenkin vain viranomaisvaatimusten noudattamiseen ja voidaksemme säännöllisesti tarjota mahdollisuuden tilisi aktivoimiseen tai muiden arvokkaiden tarjousten hyödyntämiseen.

Plus500:n tytäryhtiöt ja kumppanit
Plus500 voi antaa tietoja sidosyrityksille, jos tietoja tarvitaan pyytämäsi tuotteen tarjoamiseen, tai jotta sinulle voidaan tarjota mahdollisuus käyttää hyväksesi sidosyritystemme tuotteita tai palveluja. Plus500 kehittää myös aktiivisesti kumppanuuksia ja liittoumia, kuten yhteismarkkinointi sellaisten yritysten kanssa, joilla on tarjota asiakkaillemme arvokkaita ja tasokkaita tuotteita sekä palveluja. Plus500 voi jakaa joitakin henkilötietojasi kumppaneiden, tytäryhtiöiden ja liittoumien kanssa varmistaakseen, että nämä tuotteet ja palvelut vastaavat tarpeitasi ja että ne toimitetaan käytännöllisellä ja sopivalla tavalla. Tämä auttaa heitä ymmärtämään paremmin mitkä tarjoukset voivat olla merkityksellisiä ja hyödyllisiä. Vaadimme strategisissa suhteissamme, että tarjouksesta ilmenee sen perustuvan keskinäiseen asiakassuhteeseemme. Henkilötietojasi käyttö on rajoitettu ainoastaan tarkoituksiin, jotka on määritetty suhteessamme kumppaniin tai tytäryhtiöön.

Osapuolet, jotka eivät ole yhteistyökumppaneita
Plus500 ei myy, lisensoi, vuokraa tai muuten luovuta henkilötietojasi kenellekään kolmannelle osapuolelle mistään syystä, paitsi alla kuvatulla tavalla.
Plus500 pidättää itsellään oikeuden luovuttaa henkilötietojasi lain sitä vaatiessa kolmansille osapuolille, kuten sääntely-, lainvalvonta- tai muille hallituksen viranomaisille. Voimme myös tarvittaessa luovuttaa henkilötietojasi luottotietojen ilmoittamista varten tai perintätoimistoille, tai kun sitä tarvitaan oikeuksiesi tai omaisuutesi suojelemiseksi.
Palvelujemme parantamiseksi voimme käyttää toista yritystä tiettyjen sisäisten toimintojen suorittamiseen, kuten kirjanpitoon, palvelutuotantoon, asiakaspalveluun, asiakastyytyväisyystutkimuksiin tai muuhun liiketoiminalle merkitykselliseen toimintaan. Voimme myös antaa osapuolelle asiakastietoja tietokannastamme, joilla voidaan analysoida ja tunnistaa asiakkaan tarpeet ja ilmoittaa asiakkaille tuote- ja palvelutarjouksistamme. Tietojen jakaminen on rajattu tarkasti ainoastaan pyytämämme tehtävän suorittamiseen, eikä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Kaikkia kolmansia osapuolia, joiden kanssa jaamme henkilötietoja, vaaditaan suojaamaan niitä samalla tavalla kuin me suojaamme henkilötietoja. Esimerkkejä jaettavasta tiedosta ovat yhteystiedot, kuten nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä tilin käyttötiedot.
Halutessasi milloin tahansa ostaa tuotetta tai palvelua toisesta yrityksestä, esimerkiksi napsauttamalla mainosta Plus500:n hallinnoimalla verkkosivustolla, kyseiselle yhtiölle antamiasi henkilötietoja ei enää valvota tietosuojalausuntomme puitteissa. Me emme vastaa niiden sivustojen tietosuojamenettelyistä tai sisällöstä, joihin sivustomme viittaa. Me emme voi valvoa sellaisten tietojen käyttöä tai suojausta, joita muut sivustot keräävät sinusta. Kun siirryt linkin välityksellä yhteistyökumppanimme verkkosivustolle, sinua saatetaan pyytää rekisteröitymään tai antamaan muita tietoja. Huomaa, että kolmas osapuoli saa antamasi tiedot. Sinun pitäisi tutustua kyseisen kolmannes osapuolen julkaisemaan tietosuojakäytäntöön.

Ei-julkisten henkilötietojen luovuttamisvaihtoehdot
Voit ilmoittaa meille, että emme saa luovuttaa ei-julkisia henkilötietojasi tietylle kolmannelle tahoille. Ota yhteyttä Plus500:aan alla olevien yhteystietojen avulla, jos haluat estää ei-julkisten henkilötietojen jakamisen kolmansille osapuolille. Huomaa, että yhteistilien kysymyksessä ollessa jonkun tilinomistajan tiedonjakamisen estoa koskevaa valintaa sovelletaan kaikkiin yhteisen tilin omistajiin. Päätös koskien tiedon luovutuskieltoa on tehtävä erikseen kullekin tilille, joita sinulla voi olla sinulla Plus500:ssa.
Jos aiomme jakaa tietoa tästä tietosuojalausunnosta poikkeavalla tavalla, me ilmoitamme tarvittaessa tästä muutoksesta julkaistavalla lisäyksellä Plus500:n verkkosivuilla otsikon "Mitä uutta" alla. Tämän ansiosta voit halutessasi kieltäytyä kyseisestä käytöstä.

Henkilötietojen turvallisuus
Me käytämme tietoturvaohjelmistoa, järjestelmiä ja menetelmiä voidaksemme tarjota turvallisen ja varman kaupankäyntiympäristön ja suojellaksemme henkilökohtaisia, taloudellisia ja kaupankäyntitietoja.
Kun avaat tilin luonamme, sinulle myönnetään yksilöllinen tilinumero, käyttäjätunnus ja salasana. Vain niillä Plus500 työntekijöillä, joiden on tarpeen tietää nämä tiedot, tulee olemaan pääsy tilinumeroosi, käyttäjätunnukseesi ja salasanaasi. Muista: sinä olet viime kädessä vastuussa siitä, että säilytät salassa tilinumerosi, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Suosittelemme voimakkaasti, että et luovuta näitä tietoja kenellekään.

Evästeiden käyttö
Käytämme evästeitä varmistaaksemme kauppatoimesi ja parantaaksemme verkkosivustoamme. (Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka lähetetään Web-palvelimelta tietokoneelle.) Plus500:n käyttämät evästeet eivät sisällä henkilötietoja, tilinumeroja tai salasanoja. Plus500 käyttää niitä, jotta sivusto voi tunnistaa tiettyä sivua koskevan pyynnön tulevan sisäänkirjautuneelta henkilöltä.
Plus500 voivat luovuttaa tietoja verkkosivuston kävijämääristä hyvämaineisille mainosyrityksille, jotta voimme kohdentaa tämän sivuston ja muiden sivustojen bannerimainokset. Tätä tarkoitusta varten voidaan käyttää ns. ”pikselitageja” (kutsutaan myös nimillä "läpinäkyvä GIF" tai verkkojäljite), joilla merkitään muistiin ne sivut, joilla olet käynyt. Tiedot, joita mainostoimistojen keräävät näiden pikselitagien avulla, eivät ole henkilökohtaisesti tunnistettavissa.

Me voimme käyttää kolmatta osapuolta hoitamaan ja kehittämään Plus500-sivustoa, seuraamaan ja analysoimaan sen käyttöä ja määrällisiä tilastotietoja, kuten sivuja koskevat haut, lomakepyynnöt ja hakupolut. Kolmas osapuoli voi käyttää evästeitä seuratakseen verkkosivuston käyttöä ja se voi asettaa evästeitä Plus500:n puolesta. Nämä evästeet eivät sisällä mitään henkilötietoja.

Tätä tietosuojalausuntoa koskevat muutokset
Jos Plus500 muuttaa olennaisesti tietosuojalausuntoa, tarkistettu tietosuojalausunto tullaan julkaisemaan heti verkkosivustoilla. Tulemme julkaisemaan ilmoituksen sivustoillamme ilmoittaaksemme näistä muutoksista. Sinä hyväksyt, että tietosuojalausunnon muutos julkaistaan sähköisesti verkkosivustolla sinua koskevana ilmoituksena. Mahdollisiin tietosuojalausuntoa koskeviin erimielisyyksiin sovelletaan tätä ilmoitusta ja Plus500:n asiakassopimusta. Jos sinulla on kysyttävää jostakin, mitä ei käsitellä tässä lausunnossa, ota yhteyttä asiakaspalvelun edustajaan.